FORLÆNG MARKISENS LEVETID VED UDSKIFTNING AF MARKIS

En markise er dejlig at have på varme sommerdage, hvor solen bager. Men den kan også hurtigt blive kedelig at se på, hvis ikke dugen fremstår ren og vedligeholdt. En revnet, laset eller meget beskidt markisedug giver nemlig et dårligt førstehåndsindtryk – og det gælder, uanset om markisen er monteret på facaden af et privat hjem eller en forretning.

Mange tror fejlagtigt, at de er nødt til at grave dybt i lommerne og skifte hele markisen ud, men faktisk kan du ofte nøjes med at udskifte markisedugen. Det er ikke en lige så stor udgift, og så forlænger det markisens levetid – forudsætningen er dog, at markisens mekaniske dele stadig virker.

Ny markisedug til private og virksomheder

Trænger din markisedug til en udskiftning, bør du tage kontakt til A-Lond og Frederiksborg Markisefabrik. Det er en dansk forretning med eget værksted og systue lidt udenfor Holbæk. Her samler og syr de markiserne fra bunden, og materialerne til markisedugene er alle leveret af de bedste europæiske stofproducenter. De har et stort udvalg af farver og mønstre, så du kan sikkert få en markisedug, der ligner den du har – eller en helt ny kulør, hvis det er, hvad du har behov for.

Blandt deres kunder er både private boligejere samt store virksomheder som Lagkagehuset, Espresso House og Novo Nordisk. Det vidner om, at de altid leverer solafskærmningsprodukter i topkvalitet. Kontakt dem i dag, og få et godt tilbud på en ny markisedug til din terrasse eller forretning