Alle ved en god bogreol kan være meget mere end blot opbevaring til bøger. En veludformet bogreol kan fungere som et stilfuldt udstillingssted for dine personlige ting, eller et kreativt rumdeler.

Her er et par kreative bogreol ideer, der kan forvandle din stue ligesom du ønsker det

En høj bogreol

En høj bogreol kan virkelig skabe et dramatisk visuelt element i din stue. Især i rum med højt til loftet kan en høj bogreol benytte sig af det overskydende rum og skabe en følelse af masser af luft. Den kan både bruges til at fremvise dine bøger og til at vise dekorative genstande frem for dine gæster.

En indbygget bogreol

Indbyggede bogreoler giver et skræddersyet, færdigt look til enhver stue. Disse kan tilpasses efter eget ønske, og uanset om det er en hel væg, omkring et vindue eller en pejs. Med et indbygget bogreol kan du tilpasse hyldehøjden til dine bøger og andre udstillingsgenstande. Denne type reol kræver stiller flere krav til dig, da du helst skal have hænderne skruet rigtigt på.

En bogreol med skuffer

For dem der ønsker en blanding af åben og lukket opbevaring, kan en bogreol med skuffer være den perfekte løsning. Du kan stille dine yndlingsbøger på åbne hylder, mens skufferne kan bruges til at gemme mindre opbevaring af genstande, du ikke nødvendigvis synes skal stå fremme. Denne type reol med skuffer, kan være et godt valg for familier med børn, der har brug for ekstra opbevaring.

Uanset hvilken type bogreol du vælger, husk at det er mere end bare et møbel. Det er en refleksion af din personlige stil, dine interesser og din indretningsstil.

Derfor bør din bogreol fortælle din personlige historie, være det igennem de bøger, du vælger at vise, de dekorative genstande du stiller på hylderne, eller gennem selve bogreolens design. Husk, at det vigtigste er, at du føler dig glad ved valg af den nye reol.