Når vi bygger nyt eller restaurerer gammelt, er det for mange med at holde tungen lige i munden og i ikke blot falde til fadet med løsninger der giver mest mening i salgsøjemed, for skal du ikke sælge så skal du prioritere at bygge dit personlige præg ind i alt du laver, så du til sidst vil føle dig hjemme.

Danske hjem med flotte græske brudfliser sætter sit præg

Vi er blevet markant bedre til at holde ved vores egen stil i vores indretning herhjemme i Danmark og dette er også årsagen til, at vi i langt højere grad kan opleve at se hjem side om side med helt forskellige inspirationskilder og udseender.

Har du set brudfliser i Nykøbing Sjælland, så er det altså ikke fordi de er blevet bindegale der, men nærmere fordi de allerede har fundet de mange fordele der er at hente ved at anlægge områder med de flotte brudfliser fra det græske og helt sikkert også fordi de har husket at finde løsninger de selv vil elske at bo med.

Vælg de løsninger der er mest dig. Foto: Unsplash

Husk din egen stil, når du vil skabe et hjem du selv vil bo i

Det kan hurtigt blive kun hvidt og meget stilrent, når man bygger noget fra bunden, uanset om man bygger på en ny grund eller renoverer en ældre bolig fra top til tå. Mange har nemlig det for øje at værdien af boligen skal ende så højt som muligt på markedet og det er altid lidt lettere at sælge en bolig der ikke har noget personligt twist, fordi man let sortere nogle potentielle købere fra på denne måde.

Det er dog vigtigt at du ikke hopper på denne vogn med at alt skal være hvide vægge og så minimalistisk som muligt, hvis du ikke selv er til det og hvis du selv har tænkt dig at bo og leve i dit færdigbyggede hus i nogle år i første omgang – i hvert fald hvis du vil føle dig hjemme i dit hjem.