Gulvservice og gulvafslibning i København

Pates Gulve er blevet kåret som årets gulvmand i 2016. Er du på udkig efter et gulvfirma, hvor servicen er i top og kvaliteten er perfekt, så tøv ikke med at kontakte Morten fra Pates Gulve.

Med deres gode omdømme og flotte referencer, er der ikke en finger at sætte på firmaet. Virksomheden er specialiseret i gulvafslibning, og sørger for at du får et nyt og flot gulv til en yderst fair pris. Søger du er tilbud på gulvafslibning, så tøv ikke med at kontakte Morten i dag.

Gulvafslibning

Med tiden mister de fleste trægulve deres farve og glans. De bliver kedelige og triste at se på, og med tiden kommer de til at trænge til en gulvafslibning. Pates gulve står klar til at udfører gulvservice, og her får du garanti for veludført arbejde. Det er yderst vigtigt for Morten som person, at kunden er glad og tilfreds. Du kan bl.a. Google dig frem til flotte og rosende anmeldelser, når du søger efter Pates Gulve.

Af ydelser inden for gulvservice tilbyder din gulvmand:

  • Gulvafslibning
  • Lakering af gulv
  • Ludbehandling af gulv
  • Oliering af gulv
  • Maling af gulv
  • Gulvbelægning

Vi har gode samarbejder og tilbyder også mindre entrepriser.

Sans for detalje

Det er ikke et selvfølge, at din gulvmand har sans for detalje. Men i dette tilfælde, har vi at gøre med en gulvekspert, der virkelig har sans for detaljen. Pates Gulve er kendt for sit suværene finish, som andre inden for gulvservice branchen, gennem lang tid har været misundelige på. Kompromisløst, leveret til tiden, og en løsning der er langtidsholdbar, så du bliver glad for i lang tid.

Man bliver ikke årets gulvmand 2016 for ingen ting. 

Indhent tilbud på gulvservice

Drømmer du om nyt gulv, eller en gulvafslibning? Fra Søborg udfører Pates Gulve gulvservice i København og omegn. Start med en snak og få et uforpligtende tilbud, så er du godt på vej til at få fantastisk flotte gulve i din bolig.

Besøg deres hjemmeside for nærmere information og hvordan du kontakter dem.

Del artikel og hjælp os sprede ordetShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin