Har du drømme om at bygge, men har du ikke helt råd nok til at kaste dig ud i dine drømme endnu, så kan du med fordel se på dine muligheder for at investere dine allerede opsparede midler, så de ikke bare står på en konto og bliver til færre pga. inflation og negative renter.

Diamanter er en mere sikker investering end aktier, vin og obligationer

Mange der ønsker at investere deres formue, vælger at investere pengene i aktier og obligationer. Dette er et marked der er steget stødt igennem de sidste års tid, men der er også nogle der taber mens andre vinder på det. Aktiemarkedet har ry for kun at være opadgående, men det er ingen garanti og det kræver for det meste at du investerer med langsigtede intentioner.

Noget andet du kan investere i kan være vin eller du kan også gå en helt unik vej som diamanter. Du behøver nemlig ikke at have den vildeste kendskab til diamanter for at tjene penge på at investere i disse, hvorimod det næsten er et must, hvis du kaster dig ud i at investere i vin.

Diamanter er en piges bedste ven

Få gode råd om investering i diamanter for at være helt sikker på, hvad du skal gøre og hvad du ikke bør gøre. En ting er dog sikker og det er at diamanter kun stiger i pris og det har de gjort i evigheder. Det kommer ikke til at vende til at give faldende priser, da diamanter for det første kan blive gamle uden at ældres, men der følger også lidt god historie med til at underbygge denne teori.

Situationen er nemlig den, at diamanter den dag i dag allerede er en særlig ting man kan eje. Det er ikke noget enhver render rundt og ejer nogen af, selv om at man i mange år har påstået at diamanter er en piges bedste ven. Her vil en fornuftig mand nok hellere bruge pengene på byggeprojekter for at give familien de perfekte rammer for fremtiden.

Den lyserøde diamant stiger i pris. Foto: Unsplash

Den vigtige historie om diamanternes fremtid

Men når der nu er tale om investering, så er det altså med historien om diamanterne i baghovedet der gør denne form for investering interessant. Det er nemlig sådan, at de forskellige diamantminer der findes allerede nu stille og roligt, bliver lukket ned for altid.

Når diamantminerne lukker ned, så betyder det også at antallet af diamanter ikke vokser yderligere derfra og det gør det til en endnu mere særlig ting, at eje en perfekt diamant. Man så det da diamantminen Argyle mine lukkede ned i slutningen af november. Denne mine stod for 90% af de lyserøde diamanter og prisen på de lyserøde diamanter er siden da steget eksplosivt og man regner fortsat med at der vil være en stigning på 10-20% hvert år.

Har du derfor en formue der skal bruges på et drømmebyggeri, så lad pengene formere sig hurtigere og hjælp din månedlige opsparing med et godt boost her. Køber du flere diamanter, så sørg for at købe lidt forskellige slags, for ligesom med aktier er det svært at sige hvilken der stiger mest de kommende år.