Rigtig mange personer der ejer et hus af mursten, har et ønske om at forny det komplette look med en vandskuring, men det behøver ikke kun at være for at få et andet udtryk at man vælger at få vandskuret huset.

Der kan være flere gode grunde til at få vandskuret huset

Vandskuring af hus handler for mange om at ændre husets udseende. Det er en smagssag om man er mest til det pudsede look eller om man ønsker murstensvilla, men hvis man ikke er så begejstret for f.eks. gulsten men man alligevel har fået købt en gulstensvilla fordi alt andet var perfekt, så kan en vandskuring være en oplagt løsning.

Det er dog ikke kun udseendet at en vandskuring kan gøre godt for, men der kan også være tale om en forbedring af huset, hvis der f.eks. er ved at være fuger imellem alle stenene der trænger til en kærlig hånd. Nogle kan også opleve at der er direkte hul i murværket, hvor der kan komme insekter ind og bo. En vandskuring kan her forsegle overfladen på murværket, så der ikke er, skal tænkes mere over dette.

Forsegl murværket, før skaden sker. Foto: Unsplash

Kom fugtskaderne i forkøbet og tag stilling allerede i dag

At få skiftet fugerne i husets murværk kan være et stort projekt og kan koste dig mange penge. Det kan derfor være en oplagt mulighed at omdanne murstensvillaen til en vandskuret villa og i stedet bruge pengene på vandskuringen. Uanset hvad, kan det være et problem at lade et murstenshus stå med dårlige fuger og der kan komme fugtskader.

Er der allerede tegn på fugtskader er det vigtigt at man først får udbedret disse skader uanset om der er tale om at man får fikset fugerne eller om man vælger at få vandskuret. Sørg derfor for at komme fugtskaderne i forkøbet og find allerede nu gode tilbud på at få vandskuret dit hjem.