Der er ingen tvivl om at vi for alvor har fanget metoderne til at skabe det rå og mere jordnære look i vores indretning i de danske hjems indretning og det kan i den grad også ses når man ser på inspirerende billeder og artikler fra danske hjem, men hvordan gør man egentlig lige for at få det look.

Væk fra de helt hvide vægge og ind med de rustikke og moderne vægge

Et støvet look med noget rustikt blandet sammen med de jordnære farver. Det er ved at være en generel beskrivelse for de vægge der får lov til at pryde vores hjem. Vi er nemlig gået væk fra de helt hvide og stilrene vægge og i stedet har vi valgt at kigge dybere i malingbøtterne med f.eks. kalkmaling.

Hos Jotun har de typer af maling, som tager dig lige det skridt nærmere det rå look som vi er rigtig mange der gerne vil have. Med f.eks. Jotun Lady Minerals Kalkmaling, kan du skabe et moderne look og samtidig gøre det helt unikt fordi det er din påførelse af malingen der afgør hvordan det kommer til at se ud i sidste ende.

Få det rustikke betonlook i eget hjem. Foto: Unsplash

 

Find videoer med fremgangsmåden på internettet

Vi kan godt lide det industrielle betonlook, men samtidig er det ikke altid lige fedt at stå med helt rå betonvægge i hjemmet. Derfor er f.eks. denne Mineral Kalkmaling fra Jotun også en rigtig god måde at komme frem til det perfekte og moderne look, for her får du både det udseende du ønsker, men samtidig får du også lukket væggene så du f.eks. ikke skal have en rå grå gipsvæg at kigge på.

Påførelsen af denne maling er en smule anderledes end hvis du fandt en almindelig helmat maling i stedet, men der er heldigvis mange der har lavet gode og informerende videoer om, hvordan du skal gøre, som du kan finde på internettet.