Har du længe overvejet at det er på tide, at du får monteret en elevator i din etagebygning, så din bygning bliver tilgængelig for alle mennesker? Både dem der selv kan gå og dem, som sidder ned eller bruger ekstra hjælpemidler til deres gang. Så undersøg straks hvad muligheden er hos en elevator ekspert som kan hjælpe dig i forhold til at finde den rette løsning til din bygning.

Alle burde have en elevator

Alle bygninger, der er i flere etager burde have en elevator. Når du ikke har en elevator i din etagebygning betyder det kort sagt, at du ikke byder alle velkommen og at flere målgrupper ikke er velkomne i din bygning. Det kan lyde lidt strengt og groft, fordi det er selvfølgelig ikke det, du havde tænkt, da du byggede din bygning, at der var en specifik målgruppe, som ikke var velkomne. Men nu står du i en situation, hvor du kan se, at hvis du skal åbne din bygning op for flere målgrupper, det kan både være gæster, besøgende, medarbejdere og leverandører, så er du nødsaget til at finde en god løsning, hvor du kan få installeret en god elevator i din bygning.

Flere muligheder i din bygning

Når du har fået installeret en elevator i din bygning, vil det føles som om du åbner op for langt flere muligheder både i forhold til interne og eksterne besøg. Du vil ikke længere skulle tænke over, hvordan for eksempel gangbesværede mennesker kan komme til og fra og du skal ikke forholde til dig andre handicaps, som du tidligere skulle. Det giver dig både frihed, god samvittighed og fjerner stress og bekymringer fra din hverdag, når du først har taget beslutningen om at du skal have en elevator og du sidenhen får den installeret.

Dine medarbejdere vil også lægge mærke til at du gør noget godt for andre mennesker og det har en betydning for din virksomheds image, at du bliver mere inkluderende i både din tankegang og din adfærd. Tænk sig, næste gang du skal ansætte en medarbejder, kan det være at den helt rette medarbejder har en benprotese, eller på en anden måde er gangbesværet, men vedkommende er den bedste kandidat, blandt dem du kan få. Så ville det være ærgerligt at du ikke kan tilbyde lige netop den medarbejder stillingen hos dig.

Derfor betyder en elevator i din bygning meget mere end du går og tror og vil åbne op for mange nye muligheder hos dig.