Københavns Vandservice er for tredje år i træk nomineret som årets VVS – og som finalist.

På baggrund af sin gode service og gode priser på VVS-arbejde, er din lokale og autoriserede VVS-installatør endnu engang med i kampen om årets håndværker. Med flotte anmeldelser og bedømmelser der er tæt på “perfekt score”, er Københavns Vandservice et sikkert favoritvalg blandt Københavns VVS’ere.

Se deres flotte anmeldelser på Anmeld Håndværker.

Alt inden for vand, varme og sanitet udføres

Der er ikke den opgave som ikke kan klares, når du vælger Københavns Vandservice som din VVS installatør.

  • Alt inden for almindelig VVS arbejde
  • Målerhåndtering
  • Samarbejde om VVS Ejendomsservice til boligforeninger
  • Akut VVS Døgnvagt når uheldet er ude
  • Ekspert i fjernvarme i boliger
  • Service af gasfyr og reparation

Med en mangfoldighed af opgaver og en service der taler for sig selv, er der ingen tvivl om, at Københavns Vandservice er et godt valg, når du søger på VVS i København. Virksomheden har eksisteret i mange år, og har opbygget et godt ry og omdømme. Københavns Vandservice dækker hele Storkøbenhavn, men kører ofte ud i bydelene Amager, Frederiksberg, Nørrebro, Østerbro og Vesterbro.

VVS Døgnvagt

Er ulykken ude og har du akut brug for en akut VVS Døgnvagt, kan du med fordel kontakte Københavns Vandservice. De løser dine akutte VVS problemer, når uheldet er ude. Det kan være at sprunget vandrør, manglende varme, manglende vand, stoppet toilet eller problemer med gasfyr og fjernvarmeanlæg.

Fast VVS-ejendomsservice for boligforeninger

Din lokale VVS installatør i Hovedstaden har et godt samarbejde med en række boligforeninger. Som fast tilkalde-vagt, rykker Københavns Vandservice ofte ud og løser enhver VVS-opgave. Det kan være alt lige fra flyttelejligheder, udskiftning af armatur og lign, til alm. gas, vand og varme opgaver.

Læs mere på deres hjemmeside, hvis du er interesseret i et samarbejde om VVS ejendomsservice.

Medlem af garantiordningen TEKNIQ

Københavns Vandservice er medlem af TEKNIQ – installatørernes organisation. Det stiller store krav til kvalitet – bl.a. gennem kurser og retningslinier. TEKNIQ’s VVS medlemmer er et tegn på kvalitet og troværdighed, og er kundens garanti for veludført arbejde under ordenlige forhold.

Vælg altid en VVS installatør med TEKNIQ medlemskab.

Vil du vide mere?

Giv din lokale VVS installatør et kald, eller læs mere på deres hjemmeside. Den er fyldt med gode informationer, og du finder også både telefonnummer og emailadresse på hjemmesiden. Tøv ikke med at vælge dem til din VVS-opgave – de er velkendte for deres gode service!